Головне

Колесніков розповів, коли знову спробує зняти Суркіса

11.05.2011 14:38 806 0

Держава жодним чином не впливала на роботу Федерації футболу України. Про це заявив віце-прем`єр-інфстрактури Борис Колесніков.

"Держава взагалі не впливає на роботу ФФУ. Це Григорій Михайлович переплутав час. Це було, коли його обирали вперше, і той президент телефонував в кожну федерацію і просив, щоб Суркіса обрали. Це було на початку його президентської кар'єри. Як то кажуть, по Фрейду, переплутав час і згадав свою автобіографію.

Коли це стосувалося "Шахтаря", то нас звинувачували в тому, що ми марно піднімаємо шум, мовляв, "Динамо" сильніше. Сьогодні "Динамо" вже на другому місці і це стосується "Металіста", "Дніпра", "Карпат"... Футбольне співтовариство повинне бачити, що не можна знущатися з праці людей. Футболісти грають для глядачів і футбольні функціонери, судді не мають права псувати їм свято. Чим прозоріше будуть умови гри, тим краще для футболу.

Права Суркіса, коли він очолював ПФЛ і нинішні права президента Прем'єр-ліги - це абсолютно різні речі. Не потрібно посилатися на світовий досвід. Такої корупції серед функціонерів, як в українському футболі немає в жодній країні світу", - цитує Колеснікова terrikon.dn.ua.

Також Колесніков натякнув, що на черговому Конгресі ФФУ знову спробують змінити керівництво ФФУ.  

"Безумовно, громадськість вже висловила свою думку скликанням позачергового Конгресу ФФУ. Але потім було притягнене ФІФА і УЄФА. Суркіс рятує своє крісло ганьбою для країни. Таке довге тривати не може. Громадськості залишається дочекатися чергового Конгресу.

Звичайно, якщо знову не станеться чогось що виходить за рамки пристойності. Хоча для цієї людини пристойність - це порожнє слово", - сказав Колесінков.

Коментарі ()