Українська правда

Яремченко: " У наших гравців був присутній страх помилитися"

Сергей Шемшученко — 15 травня 2011, 21:05

"Металіст" переміг "Іллічівець" через те, що харків'яни набагато вищі в класі.

Про це заявив наставник маріупольського клубу Валерій Яремченко, пише офіційний сайт "Іллічівця".

"Давайте почнемо з турнірної таблиці, саме вона сьогодні визначала зміст гри. На жаль, команди були в різних вагових категоріях: одні претендують на медалі, інші борються за виживання. Різні завдання зумовлюють різну психологію команд. У наших гравців був присутній страх помилитися. У нас був шанс, ставилося завдання зіграти по-іншому, ніж ми зіграли", - сказав він.

"Ми втратили життєво-важливі очки не сьогодні у Харкові, а в попередніх іграх: у Києві, Сімферополі та домашній грі із "Зорею". Набери ми в цих іграх хоча б два бали і сьогодні грали б по-іншому. З'явилася б упевненість у власних силах", - впевнений тренер.

На питання, чи зберігає він надії на успішний результат турнірної боротьби, Яремченко відповів: "Надія є, але дуже маленька. "Севастополь" сьогодні програв запорізькому "Металургу". У наступному турі севастопольці зустрінуться з сімферопольською "Таврією". Якщо є Бог і таке поняття як Fair Play, то все можливо буде для нас добре. Але також не варто забувати про добросусідські відносини. Надія, як кажуть, помирає останньою. На це і будемо сподіватися".