Українська правда

Після матчу з "Шахтарем" Сьомін відпустить "Динамо" у відпустку до 16 червня

Сергей Шемшученко — 16 травня 2011, 11:03

На наступний день після фінального матчу Кубка України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем", який відбудеться 25 травня в Сумах, наставник київського клубу Юрій Сьомін відпускає команду у відпустку.

Щоправда, гравцям своїх збірних відпустку доведеться перенести: 1 червня збірна України грає з Узбекистаном, а 6-го - зі збірною Франції. Українська "молодіжка" у свою чергу почне підготовку до чемпіонату Європи, який пройде з 12 по 25 червня в Данії.

Головний тренер молодіжної збірної Павло Яковенко в розширений список на поїздку на Євро-2011 включив відразу дев'ять "динамівців" - Кравця, Бойка, Коваля, Зозулю, Гармаша і Ярмоленка з першої команди, а також Парцванію, Кичака і Рибалку - з молодіжний команди київського клубу.

Решта динамівці, повернуться з відпустки 16-го червня, а 18-го - команда візьме курс на Австрію, де Юрій Сьомін буде готувати "Динамо" до матчу за Суперкубок України і проводити збори перед стартом нового чемпіонату країни та ігор кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, пише championat.ru.