Українська правда

Кочіш: Впевнений, що такий ляпас нас розбудить

Сергей Шемшученко — 16 травня 2011, 23:27

У поразці від донецького "Металурга" є один позитивний момент для гравців "Карпат" - вони будуть дуже мотивованими у останній грі першості.

Такий висновок можна зробити зі слів Резвана Кочіша, які наводить клубний сайт "біло-зелених".

"Перший тайм ми почали досить непогано. Взяли гру під свій контроль і трималися своїх футбольних принципів. Ми намагалися знайти слабкі сторони суперника, але створити багато моментів не вдалося", - згадує він.

"По правді, їх до перерви практично і не було. А що трапилося у другому таймі, я не можу пояснити. Почали ми нормально, але потім за 10 хвилин тричі пропустили. Розслабилися чи що? Я чесно не знаю, чому так сталося", - зізнався румун.

"Можливо, ми десь втратили пильність, забули про концентрацію. У цьому чемпіонаті ми не пропускали 4 голи у власні ворота і не повинні були пропускати їх зараз. Іноді в кожної команді трапляються такі прикрі казуси. Все ж завдання на сезон ми виконали, 5-те місце завоювали. Мабуть, ми програли тому, що не билися за більше", - додав Кочіш.

За словами гравця, зараз "карпатівцям" не залишається нічого іншого, як сісти і детально розібрати кожен ігровий епізод цього матчу.

"Ми не повинні припускатися таких помилок, тому треба зрозуміти, що стало причиною їнього виникнення. Я впевнений, що такий ляпас нас розбудить і змусить у майбутньому більше так не робити", - пообіцяв Кочіш.