Головне

Суркіс: "Я готовий витратити ту суму, при якій тренер буде задоволений"

19.05.2011 09:21 428 0

Президент "Динамо" Ігор Суркіс готовий на трансфери витратити ту суму, при якій тренер буде задоволений.

Про це сам Ігор Михайлович заявив у ефірі програми "Третій Тайм".

"Я готовий витратити ту суму, при якій тренер буде задоволений і скаже, що президент разом з селекцією спрацювали досить-таки успішно. А назвати суму ... Не знаю. Можливо, потрібно витратити 30 мільйонів. Може, 40. Я не знаю ... Нам потрібно підсилитися сьогодні таким чином, щоб восени не було соромно за гру нашої команди", - заявив Суркіс

При цьому, президент "Динамо" виключає можливість появи в столичній команді героя фіналу Ліги Європи форварда "Порту" Фалькао.

"Можливо, нам і варто його придбати, але я не раз вже говорив, що, перш за все, це має бути бажання самого футболіста грати в нашому чемпіонаті. У що я мало вірю. І, відповідно, щоб клуб був готовий його відпустити", - сказав Суркіс.

"На сьогоднішній день, крім Фалькао, є досить багато кваліфікованих футболістів. Просто потрібно зробити акцент на тому, що нам дійсно треба. Ви не забувайте, що у нас в команді є достатня кількість нападників. Юрій Павлович, я чув, хоче посилити кожну лінію по одному гравцеві. Тому ми готові це зробити. Наш тренер вважає, що в нас достатня кількість молодих перспективних гравців, які з часом мають стати основою київського "Динамо", - впевнений президент клубу.

Суркіс також зазначив, що по тому, як футболісти "Динамо" проведуть гру проти "Шахтаря", можна буде коригувати плани придбання гравців.

"У нас ще не закінчився ні чемпіонат, ні Кубок. Вважаю, що гра з "Шахтарем" дасть теж на багато питань відповіді. "Шахтар" - чвертьфіналіст Ліги чемпіонів і, напевно, сильніший за ті команди, з якими нам доведеться зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів. І від того, як проявлять себе гравці, як проведуть вони цю гру, можна буде коригувати плани придбання гравців. Можливо, треба купити не одного-два, а три-чотири. Тільки такі матчі можуть дати відповідь. Не гра з "Волинню", а такі матчі, як з "Шахтарем", "Дніпром", "Карпатами", - підсумував Ігор Суркіс.

Коментарі ()