Українська правда

Чеснаков: "Їхати у Львів і грати на нічию?!"

Сергей Шемшученко — 19 травня 2011, 13:19

У матчі проти "Карпат", який відбудеться 21 травня, полтавська "Ворскла" боротиметься за три очка.

Про це заявив захисник полтавської команди Володимир Чеснаков, коментуючи нагоду наступного сезону представляти Україну в Лізі Європи, пише Інформаційний центр ФК "Карпати".

"Спеціально такого завдання на старті сезону перед командою ніхто не ставив. Усе відбувалося поступово. Зараз у нас досить непогані шанси, то ми вже можемо з упевненістю говорити про те, що потрапити в Лігу Європи дуже хочемо", - сказав він.

Також Чеснаков зазначив, що у матчі проти "Карпат" команда гратиме лише на перемогу.

"Їхати у Львів і грати на нічию? Ми ніколи такого не робимо. Якщо ми з таким настроєм вийдемо на гру, то ні до чого доброго це не приведе", - запевнив гравець.

У матчі між конкурентом "Ворскли" за вихід у єврокубки "Таврією" і "Севастополем", полтавчани вболіватимуть за команду Червенкова.

"Так, ми будемо вболівати за "Севастополь". Ми цього не приховуємо. Але всі розуміють, що зустрічатимуться дві команди з одного півострова. Одна з них бореться за виживання, інша - за Лігу Європи. Якщо "Таврія" переможе і займе шосту сходинку, це буде престиж для всього Криму", - підсумував гравець.