Українська правда

Алієв: "Ніхто не скасовував завдання перемогти в Кубку"

Сергей Шемшученко — 22 травня 2011, 17:32

У фіналі Кубка України проти "Шахтаря" київське "Динамо" гратиме лише на перемогу.

Про це після поразки від "Іллічівця" заявив Олександр Алієв, пише Інформаційний відділ ФК "Динамо".

"У нас не було завдання зробити так, щоб вилетів "Севастополь". Це вийшло не спеціально. До Маріуполя ми приїжджали грати тільки на перемогу. Але, як бачите, всяке буває. Футбол ніколи не прощає недооцінки суперника. Не сказав би, що ми рано вирішили, що результат уже забезпечений, все-таки, гра триває 90 хвилин, тому намагалися не розслаблятися. Але не уявляю, як ми примудрилися за другий тайм пропустити три м'ячі і не забити жодного", - сказав він.

"Всі були пригнічені поразкою. Гіоане дали можливість попрощатися з уболівальниками і "Динамо", якому він віддав багато років. Ми всі хотіли зробити йому подарунок на прощання, але не вийшло. Сподіваюся, Тібі все розуміє, і не буде тримати на нас зла. Після матчу ми не спілкувалися на цю тему, думаю, він був так само засмучений, як і решта хлопців", - впевнений Алієв.

Також Олександр зазначив, що перед клубом стоїть завдання перемогтиу Куку.

"Перед нами завжди стоїть мета перемагати в чемпіонаті України і Кубку, ніхто її не відміняв і в цьому сезоні. Це буде останній матч, в якому ми хочемо викластися по повній програмі і подарувати радість уболівальникам, завоювавши трофей. Ми поважаємо "Шахтар", як суперника, але грати будемо лише на перемогу", - підсумував Алієв.