Українська правда

Жажа готовий повернутися до України

Сергей Шемшученко — 24 травня 2011, 15:58

У випадку надходження цікавої пропозиції від одного з лідерів українського футболу півзахисник "Трабзонспора" Жажа Коельо готовий повернутися до України.

Про це гравець, котрий в турецькому чемпіонаті у 27 матчах за забив 12 голів і віддав 8 гольових передач, повідомив "Спорт-Экспрессу в Украине".

"Амбіції турецького клубу? Мені, відверто кажучи, хотілося б більшого. Але я не скаржуся. Я професіонал і зобов'язаний приносити максимум користі там, де граю", - сказав він.

"Що не влаштовувало в українському чемпіонаті? Ніяких мінусів ні в побутовому, ні в ігровому плані позначити не можу. Керівництво "Металіста" не кривдять своїх футболістів", - запевнив бразилець.

"Пропозиції дійсно є, але я б не хотів їх озвучувати. Цим питанням займається мій менеджер. Є досить цікаві варіанти", - сказав Жажа.

За його словами, він звичайно розглянув би нову пропозицію з України, навіть повернутися до "Металіста".

"Чому ні? Про Харкові в мене залишилися дуже хороші спогади. Я б подумав, якщо б там мене захотіли знову запросити", - каже Коельо.

"З українських клубів цікавить перша четвірка. "Шахтар", "Металіст" - це в першу чергу. "Динамо" і "Дніпро" - теж пристойні команди", - оцінив клуби Жажа.

Взагалі ж, Коельо зазначив, що йому цікаві німецький і іспанський чемпіонати, а у Італії він вболіває за "Мілан".

В Україні ж Коельо отримував найбільші бонуси за час виступів у професійному футболі. Також у нашому чемпіонаті більш активні рефері, ніж у Туреччині, де гравця дають проявити себе.