Українська правда

Красильников: "Севастополь" "підсів" наприкінці сезону, але винні ми самі

Сергей Шемшученко — 25 травня 2011, 16:56

"Севастополю" забракло багато чого у минулому сезоні, але не треба звинувачувати у вильоті з вищої ліги першості України якісь сторонні фактори.

Про це заявив президент кримського клубу Олександр Красильников, котрий поспілкувався з прес-службою.

"У причинах того, що сталося нам ще належить розібратися. Головний тренер мені звіту поки не надав. За моїми відчуттями команда не була готова до кінця грати чемпіонат. В кінці сезону "підсіла" і не була готова грати в свою силу", - вважає президент.

"Нами було допущено ряд помилок, і дуже серйозних, незважаючи на фінансування наших спонсорів, яке дозволяло нам вирішувати більш високі завдання, ніж просто залишатися в Прем'єр-лізі", - додав він.

На думку Красильникова у тому, що клуб не виконав завдання звинувачувати можна тільки тих, хто до нього причетний.

"Наступного тижня буде розглядатися питання про подальше векторі розвитку клубу на наглядовій раді. Ми прийняли певні рішення, але вони будуть опубліковані тільки після того як наглядова рада їх або затвердить, чи запропонує свої", - зазначив він.

Також Красильников пообіцяв, що команда повернеться до УПЛ вже за підсумками наступного сезону, адже вже має досвід вдалої боротьби у першій лізі, головне ж - зберегти кістяк, котрий допоможе у вирішенні завдання.