Українська правда

Юссуф: "Сезон виявився невдалим в усіх відношеннях"

Сергей Шемшученко — 26 травня 2011, 11:27

Для київського "Динамо" сезон виявився невдалим в усіх відношеннях.

Таку думку після поразки від "Шахтаря" у фіналі Кубка України висловив захисник "Динамо" Айїла Юссуф, пише Інформаційний відділ ФК "Динамо".

"Ми дійсно помилилися першими. Але до другого пропущеного м'яча шанси залишалися рівними - 50 на 50. Ми дуже засмучені, що не вдалося перемогти", - сказав він.

"Ми хотіли добитися хоч невеликої компенсації, щоб порадувати наших уболівальників, які приїхали нас сьогодні підтримати. На жаль, не вдалося цього зробити. Сезон виявився невдалим в усіх відношеннях. Виправити ситуацію спробуємо в наступному чемпіонаті, коли після зборів всі команди почнуть грати, як то кажуть, з "чистого аркуша". Тоді "Шахтарю" від нас так просто не відірватися", - запевнив гравець.

На питання, що сталося у епізоді, коли він втратив бутсу, гравець відповів: "Ви можете подивитися повтор і побачите, що гравець "Шахтаря" наступив мені на ногу. Я навіть не зрозумів, що відбувається, лише потім побачив, що залишився без бутси. А арбітр залишив цей епізод без уваги, а потім ще мені і жовту картку показав".