Українська правда

Бабаєв: "Найближчим часом викупимо трансфер Курилова"

Сергей Шемшученко — 26 травня 2011, 12:17

Полтавська "Ворскла" викупить трансфер Олексія Курилова, який належить "Металісту".

Про це заявив президент "Ворскли" Олег Бабаєв, коментуючи успіхи команди протягом сезону і плани на майбутнє, пише газета "Команда".

"Крок за кроком ми створювали той колектив, який сьогодні професійно виконує свої обов'язки в клубі і домігся виконання поставленого завдання. Мені комфортно працювати з нашим головним тренером Миколою Павловим, якого я вважаю не тільки відмінним фахівцем, але і чудовою людиною", - сказав він.

"Величезну подяку треба висловити і нашому почесному президенту Костянтину Жеваго, який збільшив бюджет і створив всі умови для зростання команди. Упевнений, що з матеріально-технічного забезпечення "Ворскла" твердо стоїть на ногах, перебуваючи в золотій серединці", - зазначив Бабаєв.

На питання, чи багато новачків буде у команді, Бабаєв відповів: "Днями чекаю пропозицій від селекційної служби, яку у нас очолює головний тренер. Поки можу лише сказати, що найближчим часом ми викупимо трансфер Олексія Курилова, який належить "Металісту", а у нас виступав на правах оренди".