Головне

Рабінович знову скаржиться на Данілова у ФФУ

27.05.2011 09:22 872 0
Рабінович знову скаржиться на Данілова у ФФУ

Президент "Арсенала" Вадим Рабінович знову звернувся у Федерацію футболу України із критикою на адресу Прем'єр-ліги.

Відповідне звернення було розміщене на офіційному сайті київського клубу.

"Звертаюся до Федерації футболу України як президент клубу ПЛ вже не вперше, наголошуючи на тому, що українська Прем'єр-ліга перетворилася на віртуальну структуру, на чолі якої й досі знаходиться віртуальний президент.

Мало того, що ми не бачимо і не чуємо пана Данілова, мало того, що ПЛ не в змозі зібрати не те що президентів клубів, а відтепер і навіть представників, - нам ще й пропонується найважливіші футбольні питання вирішувати теж у віртуальний спосіб.

Зокрема, сьогодні дирекція ПЛ запропонувала клубам висловитися "по факсу" (!!!) щодо питання штучних майданчиків. Ми не маємо змоги ані почути думку фахівців, ані взяти участь у дискусії, ані навіть обмінятися думками з цього приводу. Заміть цього, полегшуючи собі життя, чиновники ПЛ перетворюють існування Прем'єр-ліги у функціювання роботів-автоматів, здатних тільки казати "так" або "ні" по факсу.

Навіщо тоді клуби утримують величезний штат ПЛ, адже витрачених на чиновницькі забаганки грошей вистачило б на увесь дитячо-юнацький футбол України!

Доки ж ми будемо все це байдуже спостерігати?

Повторюю, я звертаюся до ФФУ не вперше, оскільки саме ФФУ доручала ПЛ проведення змагань у вищому дивізіоні українського футболу. Але на свої звернення я поки не отримав відповіді. А ПЛ продовжує існування у тіньовому режимі...

Ще раз звертаю увагу ФФУ: чиновництво ПЛ гальмує розвиток українського футболу, перетворює його структуру на зручний засіб для безбідного та безтурботного існування віртуального президента ПЛ.

Миритися з цим - означає прямий шлях до перекреслення перспектив вітчизняного футболу, а цього допускати ФФУ не має права в жодному разі!" - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, це вже не перша спроба Рабіновича усунути Віталія Данілова з посади президента Прем'єр-ліги.

Коментарі ()