Українська правда

Куніцин: Серед кандидатів на тренерство в "Таврії" Михайличенко, Кононов, Безсонов

Сергей Шемшученко — 28 травня 2011, 11:37

Серед кандидатів на посаду тренера "Таврії" фактично всі українські фахівці топ-рівня, котрі зараз знаходяться без роботи, але й ними перелік можливих наставників клубу не обмежується.

Про це неофіційному сайту вболівальників клубу заявив почесний президент клубу Сергій Куніцин.

"У мене зараз кожен день йдуть співбесіди з кандидатами на посаду головного тренера, на яку претендує 12 фахівців. Всі вони хочуть працювати в "Таврії", - каже він.

"Я згадую 2005 рік, коли я на колінах умовляв Михайла Фоменка взяти команду. Ми тоді були на 15 місці і Михайло Іванович говорив: "Ви розумієте, що якщо команда вилетить для мене це ганьба", - згадує Куніцин.

"Сьогодні в клуб надходять пропозиції від тренерів і я пишаюся цим. Я можу перерахувати прізвища кандидатів-тренерів: Лютий, Шудрик, Лозинський, Грозний, Хенке (старший тренер "Баварії", "Кельна" і "Шальке"), Альтман, Протасов, Бакалов, Кононов, Баранов, Михайличенко, Безсонов", - повідомив почесний президент.

За словами Куніцина, практично з половиною цих кандидатів в нього вже відбулися переговори.

"Я, до речі, ще не всіх назвав. Ще Добровольський (тренер "Дачії"), Кучук (тренував "Шериф") ... Я думаю протягом тижня ми назвемо прізвище нового головного тренера. Ставка робиться на те, що це буде серйозний, авторитетний тренер, тому що буде завдання боротися за Кубок і третє місце. Ми розуміємо, що це непросто, але такі завдання перед нами стоять", - резюмував він.