Українська правда

Рабінович: "Ні Несмачного, ні Калініченка в "Арсеналі" не буде"

Сергей Шемшученко — 30 травня 2011, 08:30

Президент київського "Арсенала" Вадим Рабінович спростував чутки про інтерес клубу до захисника "Динамо" Андрія Несмачного, а також хавбека "Дніпра" Максима Калініченко.

Про це президент "канонірів" заявив, коментуючи інформацію щодо зацікавлення клубу у послугах гравців.

"Ми не вели переговорів ні з одним, ні з іншим. Точніше кажучи, з Калініченком ми розмовляли. Але, по-перше, це було багато-багато тижнів тому. По-друге, сама розмова носила досить абстрактний характер", - сказав він.

"Який сенс вирішувати питання з потенційними новобранцями до затвердження головного тренера? Не знаю, як в інших клубах, але в "Арсеналі" гравців буде вибирати тренер, а не президент. Очолить команду, обдивиться і надасть мені список тих, хто йому потрібен. Щоб усе було цивілізовано", - продовжив президент "канонірів".

Рабінович також підтвердив інформацію про те, що на цьому тижні "Арсенал" отримає нового головного тренер і зазначив, що нинішній наставник команди Юрій Бакалов залишиться в клубі.

"Юрій Михайлович однозначно залишається в клубі, але, швидше за все, перейде на іншу посаду. У нашій структурі залишається багато ланок, які вимагають кваліфікованого втручання: зокрема необхідно - підтягувати молодь. При цьому, Бакалов майже напевно залишиться другим тренером у головній команді", - цитує Рабіновича sport-express.ua.