Українська правда

Трансфер Кардосо у "Динамо" теж зірвався?

Сергей Шемшученко — 30 травня 2011, 09:27

Остання інформація щодо ситуації з можливим трансфером нападника португальської "Бенфіки" Оскара Кардосо у київське "Динамо" свідчить про те, що парагвайський футболіст в українському клубі не з'явиться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірвався перехід в "Динамо" і нападника італійської "Брешії" Андреа Караччоло, який незважаючи на привабливі умови по заробітній платі, віддав перевагу "Фіорентині".

Що стосується інших можливих придбань "Динамо", то, за наявною інформацією, наставник "біло-блакитних" Юрій Сьомін все ж літав до Бельгії, щоб скласти особисту думку про форварда місцевого "Вестерло" бразильця Пауло Енріке.

Не скидає український гранд з рахунків і Алана Патріка з "Сантоса": частиною операції з його придбання може стати Андре, який до 1 червня знаходиться в оренді у "Бордо".

При цьому з Бразилії докотилася інформація про те, що "Фламенго" з молодим нападником вже домовився - справа за президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, який минулого літа не побоявся викласти за нього 8,1 мільйона доларів. Аналогічну суму клуб Вандерлея Лушембургу платити не готовий, пише sport-express.ua.