Українська правда

Калитвинцев: Вирішив не кидати справу, яку почав

Сергей Шемшученко — 30 травня 2011, 22:14

Робота у тренерському штабі збірної України не є чимось соромним для екс-претендента не посаду головного тренера команди Юрія Калитвинцева.

Про це сам Калитвинцев розповів під час відкритого тренування команди.

"Перед тим як погодитися на цю роботу, я радився з багатьма людьми. Як футбольними, так і працюють в інших сферах", - сказав він.

"Треба було все переосмислити, проаналізувати, хоча були різні поради. Але останнє рішення залишалося за мною. Одним з головних аргументів стало, звичайно ж, бажання продовжити справу, яку розпочав", - наголосив він.

За словами Калитвинцева, його погляди на футбол не сильно відрізняються від принципів, котрі сповідує у роботі Олег Блохін.

"Звичайно, у кожного тренера свій підхід, він завжди чимось відрізняється від іншого, але наші погляди з Олегом Володимировичем багато в чому збігаються", - вважає Калитвинцев.

"Тому нам легко працюється. Що стосується кадрового потенціалу, то, повірте, у нас не дуже великий вибір футболістів", - визнав він.

"Важливо, щоб у гравців було якомога більше практики і хлопці розуміли, що від них вимагається в збірній. Футбол - це серйозна робота, а поза футбольним полем у нас немає ніяких проблем. Це, звичайно, більше стосується відносин всередині тренерського штабу, а в цілому у нас йде серйозна підготовка до майбутніх ігор", - цитує тренера championat.ru.