Українська правда

Віценець: Степаненко і Голодюк не тренуються, але підготовка до Євро триває

Сергей Шемшученко — 30 травня 2011, 22:25

Зараз усі думки гравців молодіжної збірної України зусереджені на підготовці до молодіжного чемпіоната Європи, котрий незабаром стартує.

Про це півзахисник донецького "Шахтаря" Віталій Віценець розповів клубній прес-службі.

"Все добре, нормально готуємося. Команди нам протистояли, скажімо, не дуже високого рівня", - розповів про підготовку збірної до турніру Віталій.

"Хоча Павло Яковенко сказав нам, що не має значення, який суперник. Найголовніше у кожному матчі - виконувати установку на гру, вказівки наставника, незалежно від суперника", - згадує хавбек.

"У збірній концентрація завжди на хорошому рівні. Хоча я думаю, що ще вище вона буде вже там, у Данії, на чемпіонаті Європи, коли на перше місце вийде результат", - додав він.

Віталій розповів, що до 5 червня збірна буде у Києві, зіграє ще кілька спарингів, а потім гравці відправляться на два-три дні додому, після чого 8-го ввечері знову зберуться і вирушать у Данію.

"Дивилися і Англію, і Чехію, сьогодні будемо розбирати Іспанію. Для себе виділив Велбека з "Манчестер Юнайтед", Річардса з "Манчестер Сіті" - багато таких футболістів. Але й у нас теж є хлопці, які відіграють провідні ролі у своїх клубах: Ракицький, Коноплянка, Ярмоленко, Степаненко", - наголосив Віценець.

"Тарас Степаненко? Він лікувався у Донецьку, але вчора ввечері вже прибув у розташування збірної. Тобто сьогодні, напевно, буде з нами тренуватися. Не займається зараз тільки Олег Голодюк з "Карпат", проте він начебто теж вже на підході", - розповів наостанок донеччанин.