Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" у Львові виграло путівку у Лігу чемпіонів. ВІДЕО

07.05.2011 11:46 608 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" у Львові виграло путівку у Лігу чемпіонів. ВІДЕО

Матч 28-го туру чемпіонату України "Карпати" - "Динамо" мав для обох команд суто принципове значення. Перші забронювали собі місце в Лізі Європи на наступний сезон, а другі практично приміряють срібні медалі.. При фантастично-теоретичному розкладі гості навіть мали шанс поборотися за золото з "Шахтарем", а львів`яни більш реальний шанс - виграти спринт за бронзу.

У день 755-річчя Львова підопічні Олега Кононова виклалися повністю, але не зуміли зачепитися бодай за очко. "Карпатам" не вистачило атакуючої потужності, останнього пасу і, взагалі, ударів по воротах Шовковського.

"Динамо" ж грало легко та невимушено, очікуючи близьку відпустку і майже виконане завдання зі збереженням другого місця в чемпіонаті України.

У "Динамо" найактившіними у першому таймі були Гусєв та Шевченко. Саме Гусєв і відкрив рахунок, пробивши Богатінова, який до цього кілька разів рятував ворота "Карпат".

У "Карпат" також були міні-моменти, але не вистачало швидкості у Батісти і гри в штрафній у Кочіша.

Друга 45-хвилинка розпочалася з помилки Богатінова і голу Вукоєвича, який хорват забивав у пусті ворота. Після другого м`яча "Динамо" вирішило грати другим номером, але моменти біля воріт господарів продовжували виникати, хоча і з меншою періодичністю.

Сьомін пізніше почав вводити у гру свіжі сили, але це не додавало потужності в атаці. Неохоче пішов з поля Шевченко, а Кравець так і не зумів замінити Андрія. Цікаво, але Юрій Палич ніяк не змінював Мілевського, який ледве бігав, майже кожний другий пас був неточним, але він відіграв увесь матч. Складалося враження, що Мілевський напередодні завинив, і на полі просто відбуває покарання від Сьоміна.

На 75-й хвилині спрацювала заміна Кононова, коли після удару Кополовця та вдалого рикошету від Ощипка, м`яч таки залетів у ворота Шовковського. Після цього "Карпати" пішли ва-банк і мали шанси зрівняти рахунок, але так само "Динамо", і збільшити перевагу.

В останні хвилини матчу "Карпати" "насіли" на ворота гостей, але завершального удару так і не завдали, програвши цей двобій.

Коментарі ()