Українська правда

Назаренко: Денисов обіцяв проблеми

Сергей Шемшученко — 1 червня 2011, 13:29

Національна команда Узбекистану не буде легким суперником для українців, але з новим тренером можна розраховувати і на перемоги над значно сильнішими суперниками.

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" заявив хабек "Дніпра" та збірної України Сергій Назаренко.

"Чесно кажучи, не дуже добре пам'ятаю минулий матч з Узбекистаном. Точніше, не пам'ятаю майже нічого. Серед суперників, окрім Шацьких, можу назвати свого одноклубника Віталія Денисова. Але третього прізвища ви від мене не почуєте", - зізнався він.

"Денисов сказав, що у них хороша команда і підбір виконавців далеко не такий слабкий, як комусь здається. На прощання Денисов пообіцяв, що нам доведеться нелегко", - додав він.

Назаренко сказав, що виклик в збірну став для не те, щоб прямо несподіванкою, але було дуже приємно, що його не забули.

"На Блохіна зараз образи вже немає. Чого ображатися, коли стільки часу пройшло? А тоді, напевно, було прикро. Але я намагаюся згадувати про це якомога рідше", - сказав Назаренко про те, що не зіграв жодної хвилини на ЧС-2006.

"У нас нормальні робочі відносини. Ніяких конфліктів немає, не було і, упевнений, не буде. А щодо невдач у матчах з провідними збірними світу - можу обіцяти, що вже 6 червня ми постараємося поламати цю традицію", - зазначив він.