Головне

Блохін ламає фартові стереотипи

01.06.2011 23:00 464 0
Блохін ламає фартові стереотипи

Своє повернення у національну збірну Україну Олег Блохін відзначив перемогою у товариському матчі над Узбекистаном. Якщо порівнювати з приходом Блохіна у збірну у 2004 році, то майже все залишилося незмінним, окрім результату.

Перший матч на чолі збірної України Блохін не зумів виграти, зігравши унічию з Лівією, а наступний і взагалі програв македонцям. Тут вийшло все навпаки.

У матчі з Узбекистаном команда Блохіна виграли переконливо з рахунком 2:0. Головне, щоб фарт Олега Володимировича не злякати, а то гаплик. Все інше як і в старі часи. Гімн України у збірній України співають лише футболісти та й то не всі, а не тренерській лавці "Ще не вмерла України" заводить лише Андрій Баль.

Що стосується гри, то тут знову все майже по-старому. Збірна України навіть з таким суперником як Узбекистан грає обережно, а добиває, коли суперник майже не рухається.

У першому таймі синьо-жовті лише в стартові хвилин 15 притисли узбеків до своїх воріт. Потім гра дещо вирівнялася і навіть гості мали моментами перевагу. У збірної України активними були Шевченко та Гусєв, який не забив у пусті ворота, а ось Мілевський вже був думками у відпустці, а не в грі. Дивно, якщо цього гравця Блохін поставить на гру з Францією.

У другому таймі заміни Блохіна зіграли на всі 100%. Скоріше, це стосується виходу на поле Андрія Вороніна. Форвард "Динамо" асистував у першому голі Тимощуку та ще й забив другий м`яч у ворота Узбекистану.

Взагалі у другому таймі збірна України виглядала цікавіше. Більш гостро в атаках і позиційно спокійно в центрі поля. Наприкінці матчу міг забить навіть Хачеріді, який вийшов сам на сам з воротарем, але замість пасу на Селезньова пробив по воротах, і не влучив. Цей матч збірна України так і виграла. Блохін стартував з перемоги і це може дещо насторожити забобонних людей. Хоча суто по-футбольному перемога над Узбекистаном нічого ще не вказує. Попереду гра з Францією, а сьогодні на стадіоні "Динамо" увімкнули пісню "За Блохіна".

Коментарі ()