Українська правда

Коноплянка: Треба грати, як з чехами, тільки краще

Сергей Шемшученко — 15 червня 2011, 17:36

Зміст гри із чехами в цілому мав би задовільнити українську молодіжну збірну, котрій не вистачило зовсім трохи для перемоги.

Так бачить ситуацію хавбек команди Євген Коноплянка, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Ситуація непроста, але в нашому стані панує робоча атмосфера. Ми засмутились, звичайно ж, однак намагалися не падати духом", - сказав він.

"Тренер нас зібрав і сказав, що не треба журитися. Попереду ще дві гри, в яких треба показати себе", - додав ключовий півзахисник команди.

За словами Коноплянки, матч між собою гравці не обговорювали, висловлювався тільки Павло Яковенко.

"Він бачив помилки й розповів, у чому й де ми схибили. Ми ще не тренери, щоб самі вирішувати, де помилилися на сто відсотків. Так, були маленькі моменти, десь не догравали до кінця", - згадує хавбек.

"Річ була не лише в нас, але й у чехах. Чехія - дуже організована команда. Я ще до гри сказав, що це одна з найсильніших збірних у групі. Я не так боюсь іспанців та англійців, як переживав за матч із Чехією", - зізнався Євген.

"Треба грати так, як зіграли з чехами. Тільки краще, враховуючи всі помилки першого матчу, в якому нам для досягнення результату не вистачило дещиці", - додав 21-річний Коноплянка.

Футболіст додав, що взагалі в цій групі не бачить слабких команд, настільки хороші колективи і в чехів, і в іспанців, і в англійців, тому треба забити максимум з того, що буде можливо і перевершити англійців за рахунок атаки.