Українська правда

"Карпати" дізналися суперників по контрольним матчам

Сергей Шемшученко — 15 червня 2011, 18:08

Команда Олега Кононова на зборах в Австрії зможе провести щонайменше шість товариських матчів.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

20 червня на "зелено-білих" чекає товариський матч проти швейцарського "Цюріха", який у чемпіонаті, що закінчився, посів друге місце.

Через три дні на "Карпати" чекає відразу два поєдинки. Один склад зіграє проти "Фортуни" з Дюссельдорфа, яка закінчила останній сезон в другій Бундеслізі на сьомому місці.

Іншому складу протистоятиме куди серйозніший опонент - бухарестський "Рапід", який в чемпіонаті Румунії посів 4-е місце.

Два матчі заплановані і на 27 червня. Одні "Карпати" зіграють проти дрезденського "Динамо" - команди з третьої німецької ліги (аналог другої української ліги), яка не змогла підвищитися в класі, посівши третє місце.

Натомість "інші" "Карпати" розпочнуть участь в товариському міні-турнірі. Гратимуть у ньому ще три команди - чемпіон Чехії "Вікторія" з Пльзеня, чемпіон Азербайджану "Нефтчі" з Баку, а також десята команда чемпіонату Румунії "Клуж".

Спершу "Карпати" зіграють проти чехів. У випадку перемоги на них чекає фінал з переможцем іншої пари. Якщо ж "Карпатам" не вдасться перемогти "Вікторію", вони зіграють матч за третє місце з невдахою іншого півфіналу.