Головне

Білий: "Всі гравці збірної будуть у гарних кондиціях"

18.06.2011 16:34 612 0

До матчу проти збірної Іспанії гравці молодіжної збірної України підійдуть у найкращих кондиціях.

Про це заявив гравець "молодіжки" Максим Білий, передає кореспондент "Чемпіона".

"В принципі, всі гравці збірної вже відновилися, тож всі футболісти, які вийдуть на поле, будуть у гарних кондиціях. Всі готувалися до такого графіку поєдинків на чемпіонаті. Буде цікавий матч, адже є серйозний суперник. Що ж до слабких місць іспанців - розбиратимемо їх детально саме сьогодні, але, як на мене, це захист. Вони добре тримають м'яч, багато створюють моментів попереду, проте в обороні інколи трапляються певні проблеми", - сказав він. 

При цьому Максим зауважив, що у нього та його партнерів немає жодних побоювань щодо іспанців - це заключний іспит групового етапу, який визначить, чи зіграємо у півфіналі, чи ні. Відтак "синьо-жовті" налаштовуються на майбутнє протистояння як на останнє та найважливіше.

"Гадаю, справа тренера - яку тактику, який план на цей матч обрати як для нас, які ми повинні будемо втілити у життя. Що ж до стандартів, то можливість небезпеки їх для іспанців, то все покаже сама гра. На мою думку, якщо будемо добре виконувати штрафні, швидко та правильно пересуватися під час стандартів, то й відповідно будуть певні успіхи в цих моментах", - впевнений гравець. 

Коментарі ()