Українська правда

Крістальдо: У мене не було шансів погано адаптуватися в такій компанії

Сергей Шемшученко — 2 липня 2011, 18:54

Період адаптації у Хонатана Крістальдо вже завершився і фанам харківського "Металіста" слід чекати на його та командні вдалі виступи у наступному сезоні.

Про це сам аргентинський нападник заявив представникам клубної прес-служби "Металіста".

"Спочатку було важкувато, адже я приїхав з Аргентини, дуже здалеку. Але хлопці в команді виявилися дуже привітними, я зустрів тут багатьох іспаномовних гравців, а також дуже дружних українців. У мене не було шансів погано адаптуватися в такій компанії", - каже він.

"Найкраще я контролюю м'яч на швидкості, йду в дриблінг, граю один в один. Напевно, Бог обдарував мене непоганим ривком. Ну а працювати мені належить багато над чим. Перш за все, я повинен стати справжньою частиною команди, важливою її ланкою. Я повинен повністю зрозуміти гру і філософію "Металіста", - вважає форвард.

За його словами, командна гра - це дуже важливо і Маркевич каже про це футболістам на кожному тренуванні.

"Ми будемо прагнути досягти максимального результату в кожному зі змагань. Я розмовляв із хлопцями в команді, всі вони, і латиноамериканці та українці, дуже чекають початку нового сезону. Ми дуже хочемо перевершити результат минулого сезону у всіх змаганнях", - поділився сподіваннями Крістальдо.