Головне

Прем'єр-ліга. Джокер Сьоміна ставить на коліна Олександрію

16.07.2011 21:25 1101 0
Прем'єр-ліга. Джокер Сьоміна ставить на коліна Олександрію

Свою першу перемогу у новому сезоні київське "Динамо" отримало над новачком Прем`єр-Ліги "Олександрією". Команда Юрія Сьоміна оформила три очки у другому таймі завдяки дебютанту киян Ідейе.

Сама гра для киян видалася непростою. У першому таймі у гостей практично нічого не виходило в нападі. Мінімум ударів по воротам, банальні простріли і навіси. Ось і все що демонстрували гості з Києва. "Олександрія", яка в першому колі сенсаційно здолала "Ворсклу", на рівних грала в перші 45-хвилин і з "Динамо". У команди Володимира Шарана були шанси забити, але добре грав Шовковський.

Початок другого тайму обидві команди розпочали активно. Невдоволений першим таймом Сьомін по перерві зробив лише одну заміну: замість Вукоєвича шанс проявити себе отримав новачок команди із "Сошо" Ідейе. Форвард сподівання тренера вправдав сповна. Вже на 54 хвилині Ідейе в оточенні трьох гравців "Олександрії" майстерно відкотив круглого під удар Ярмоленку, котрий котнув м`яч у кут воріт Паньківа - 0:1.

Не встигли гості оговтатися від швидкого голу, як довелося знову витягати м`яч з власних воріт. Цього разу забив вже сам Ідейе, який скористався пасом Попова і направив м`яч в сітку воріт від рук голкіпера "Олександрії". Після двох пропущених голів "Олександрія" на хвилин 15 зникла з поля. Коли здавалося, що інтрига вже закінчилася, її поновили самі футболісти "Динамо". Господарі розіграли штрафний, помилився Сілва, і Запорожан ударом зходу робить рахунок 1:2.

"Олександрія" на емоціях пішла вперед і мала кілька шансів зіпсувати настрій "Динамо". Не вийшло. А ось Ідейе настрій підняв не тільки собі, але й вболівальникам "Динамо". Не виключено, що в команді з`явився нападник, який вміє не тільки сперечатися із суддями, тусити в гламурних клубах, але й робити свою роботу - стабільно забивати.

На 79 хвилині Ідейе отримав м`яч у штрафній, і пробив у верхній кут воріт, зробивши разунок 1:3. Тепер вже інтрига цієї гри була вбита. А ось новачок "Динамо" міг оформити й хет-трик, але на останніх хвилинах гри не зумів переграти Паньківа.

Що стосується гри "Динамо", то вболівальників має тішити лише одне - це прихід в команду Ідейе. Все інше залишилося на тому ж рівні. Ті ж самі помилки в захисті, "невидимка" Мілевський, нестабільний Ярмоленко і агресивний в суперчках із суддею Хачеріді. Є сподівання, що до гри з "Рубіном" Сьомін зможе це все виправити.

"Олександрія" ж зіграла так як дозволило "Динамо". Респект команді за самовіддачу і боротьбу до останньої хвилини. Сили "Динамо" й "Олександрії" були не рівні, як і не можливо порівняти бюджети обох команд.

Коментарі ()