Українська правда

Григорчук: "Враження від гри хороші"

Сергей Шемшученко — 17 липня 2011, 20:57

"Чорноморець" провів хороший матч проти "Карпат", здобувши турнірне очко.

Про цеп після матчу заявив тренер "моряків" Роман Григорчук, пише сайт клубу.

"Враження від гри хороші, тому що ми здобули турнірне очко, а у Львові, це вдається далеко не всім, проти такої хорошої команди. Тому ми задоволені, хоча по якісті нашої гри, є мільйон питань", - сказав він.

На питання, чи "Чорноморець" більше атакував у другому таймі тому, що суперник втомився, тренер відповів: "Ні, ми просто правильніше зіграли тактично. "Чорноморець" мав передумови зіграти так і в першому таймі, але при переході з оборони в атаку, приймалися якісь неймовірні і навіть неадекватні рішення, з урахуванням ситуації на полі".

"Все це відбувалося на тлі, нашого домашньої поразки від донецького "Металурга", хлопці були дуже розчаровані. Ми провели з футболістами багато розмов, намагалися підняти їх психоемоційний стан. Сьогодні, початок гри вийшло точно таким же. Це не від того, що хлопці не хотіли, а тому що вони ще не можуть регулювати свої емоції щодо ситуації, стратегічної ситуації. Віддаю належне нашим футболістам, вони змогли внести поправки і виконали все те, про що ми говорили в перерві, причому із запасом", - сказав тренер.