Українська правда

Яремченко: "Хлопці налаштовувалися на виграш"

Сергей Шемшученко — 17 липня 2011, 23:24

У матчі проти "Арсенала" (0:0) гравці "Іллічівця" налаштовувались на перемогу.

Про це офіційному сайту клубу заявив тренер команди Валерій Яремченко.

"Враховуючи, що сьогодні День Металурга дуже хотілося подарувати перемогу нашим уболівальникам і керівництву. Хлопці налаштовувалися на виграш, але не вийшло. Через спеку була в'язка боротьба. Надалі нам би хотілося грати більш змістовно", - сказав він.

Також тренер розповів про можливі кадрові зміни.

"Підсилюватися треба сильними гравцями, а таких поки немає. Для галочки брати гравців ми не будемо. Я знаю наші слабкі місця, але поки ні про кого конкретно сказати не можу. У нас є футболісти, які демонструють хороший футбол на тренуваннях, але в грі у них не виходить. Це, напевно, майстерність. Молодим гравцям часом важко проявити себе. Старші гравці тяжіють над ними", - запевнив Яремченко.

На питання, чи готовий Кожанов грати всі дев'янсото хвилин, наставник відповів: "У нього не було відпустки. Спочатку Дениса викликали в збірну, потім тренувався з "Карпатами", потім з "Шахтарем". Він не міг сконцентруватися на грі, звідси його проблеми. Але я Дениса знаю. Адже це я його запросив у свій час у львівські "Карпати" і думаю він скоро набере свою оптимальну форму".