Головне

Deleted. Ліга Чемпіонів. "Рубін" взяв Київ

26.07.2011 20:41 1239 0
Deleted. Ліга Чемпіонів. "Рубін" взяв Київ
Більш за все, що цього сезону київське "Динамо" знову не побачить Лігу Чемпіонів. Не можна сказати, що ми цьому здивувалися, оскільки це вже стає неприємною та ганебною традиєцію для cтоличного клубу.

Можливо, особливих сподівань на двобій з "Рубіном" і не було, але більшість оцінювали шанси 50 на 50. Після першого матчу у Києві, який завершився з рахнуком 2:0 на користь гостей, шансів у "Динамо" не так і багато.

Більшість проблем нинішнього "Динамо" тільки в одному - "Рубін" це не "Оболонь", і не "Олександрія". Команда Юрія Сьоміна цього не зрозуміла, чи просто не було можливості психологічно перелаштуватися. "Рубін" за всю гру тричі вдарив по воротах і забив два голи.

Перший м`яч київська команда пропустила у традиційному для себе стилі. Флангова атака, потім "ляп" Діакате і цілком логічний гол поміж розпластаного на землі Шовковського. Відігратися у першому таймі у "Динамо" шансів було чимало. "Рубін" в обороні грав надійно, в атаці чітко і обережно.

Можна сказати, що в першому таймі гостям пощастило: у ворота не влучав Аруна, Гусєв, Ідейе і Вукоєвич пробив у поперечку воріт. Здавалося, що другий тайм мав щось змінить. Принаймні були такі сподівання. Не вийшло, оскільки заключні 45 хвилин команда Юрія Сьоміна провела ще більш жахливо. Моментів практично не було. "Рубін" грав у свою гру і по рахунку.

Підопічним Бєрдиєва варто було лише не помилитися, а вони зробили навіть більше, піймали на помилці "Динамо". Вже на 68 хвилині матчу Хачеріді у штрафній притримує руками форварда казанців, після знову таки пострілу з флангу. У результаті довгі руки Хачеріді "піймали" пенальті. Шовковський знову схопився за голову, але врятувати команду після удару Натхо не зміг і рахунок вже 2:0.

До завершення гри Сьомін зробив кілька замін, але вони не вплинули на гру "Динамо". Мілевський лише падав, але не бігав і не бив по воротах, а Нінковичу просто не вищастило часу, щоб увійти в гру. Після 0:2 в Києві "Рубін" може спокійно готуватися до гри в Казані, оскільки навіть "Барселоні" не вдалося підкорити цю команду в їх рідному місті.

Відео матчу

Коментарі ()