Українська правда

Вороніна здивувало "Динамо" у матчі з "Рубіном"

Сергей Шемшученко — 28 липня 2011, 11:01

Форвард московського "Динамо", українець Андрій Воронин перед матчем третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між киянами і "Рубіном" прогнозував перемогу динамівців - 2:0, проте вже після матчу нападник визнав, що підсумковий рахунок в Києві його сильно здивував.

"Я не один був упевнений в позитивному результаті цього протистояння. Вважаю, що за комплектацією й ігровими кондиціями українці виглядають краще. Адже в офіційних матчах сезону кияни демонстрували яскраву гру, забиваючи багато голів в кожному матчі. Але я відразу попереджав, що для "Динамо" матч складеться непросто - в Росії "Рубін" славиться своєю дисципліною, адже не даремно задню лінію підопічних Бердиєва вважають найкращою у внутрішній першості.

І хоча зараз у "Рубіна" не найкраща статистика за пропущеними голами, створити хоч би один момент біля воріт Рижикова досить проблематично. Так що швидкий гол спантеличив "Динамо", і оскільки кияни грали в рідних стінах, то кинулися відіграватися і в результаті нарвалися на контратаку", - цитує футболіста championat.com.