Українська правда

Павлов: Гра з "Металургом" позбавила сил, от і не створили нічого у другому таймі

Сергей Шемшученко — 29 липня 2011, 08:26

Полтавська "Ворскла" непогано грала проти ірландського "Слайго Роверс", але на всеь матч команди не вистачило, тому підсумкова нічия - не такий вже й поганий результат.

Про це після гри заявив тренер команди Микола Павлов, повідомляє офіційний сайт клубу.

"А тепер скажіть, що я був не правий, говорячи, що вони набагато сильніше тієї команди з якою ми грали. Але якщо бути обєктивними, то у першому таймі у нас була перевага і гольові моменти. Зазвичай, після забитого м'яча такі команди грають вже інакше, дають простір. Але оскільки цього не сталося, то треба дякувати Богові, що у другому таймі вони не забили свої два. Тоді нам стало б зовсім важко", - почав Павлов.

"Ми ж у другому таймі не створили нічого, що було б схоже на перший. Це я пов'язую з одним: емоційна гра три доби тому з "Металургом" позбавила наших футболістів сил, і в другому таймі вони виглядали не так свіжо, як в попередніх іграх", - продовжив він.

Заміни, за словами Павлова, були проведені у межах ротації, бо команда має думати не тільки про післязавтра, а й про завтра - на команду чекає гра в чемпіонаті з "Карпатами".

"Я хотів дати можливість гравцям рівня Маркоскі провести лише один тайм. Крім захисників. Але в цей раз думали про результат, тому не стали міняти гравців відразу після перерви, адже перший тайм не давав можливості думати нам, що в другому таймі гра зміниться", - зізнався він.

"Я у Безуса запитав про його стан - він відразу кивнув, навіть не задумався. Він не реалізував ті моменти, які у нього були, втратив трохи впевненість у собі. Це трапляється: хлопчисько втомився ... міг один вирішити результат зустрічі в першому таймі, забий один з двох-трьох своїх моментів", - каже тренер.

"І в першому таймі вони грали від оборони, але тоді були сили, був рух. Навіть "залізний" Даллку втомлюється чи той-таки Курилов той же - грають без замін, через два на третій. Це важко", - продовжив фахівець.

Павлов не схотів визнавати помилки Величка під час голів, не зарахованих арбітром. Він додав, що може, в одному з епізодів Сергій міг вибивати, а не забирати м'яч, але поки він розраховує розібрати гру Величка із допомогою колег, і якщо він допустив помилки або психологічно невпевнений, то наступну гру буде грати Долганський.