Українська правда

Кононов: "Карпатам" до снаги перемогти ПАОК

Сергей Шемшученко — 6 серпня 2011, 10:47

Головний тренер "Карпат" Олег Кононов прокоментував результати жеребкування раунду плей-оф Ліги Європи, де львівський клуб гратиме з грецьким ПАОКом.

"До жеребкування я в принципі ставлюся по-філософськи - кого доля обере, з тим й будемо грати. Адже ми на жереб жодним чином вплинути не можемо. Та й потім, на стадії плей-оф апріорі слабких суперників бути не може. Тому зрозуміло, що й ПАОК - суперник серйозний. Достатньо сказати, що це одна з найсильніших команд чемпіонату Греції, а говорити про силу грецького футболу напевно зайве - про неї й так всім все відомо. Так само як і про грецьких вболівальників, які вміють створити на стадіоні під час матчу своєї команди таку атмосферу, що не кожен суперник буває готовим її витримати.

Втім, у нас вже є певний досвід виступів за подібних умов. Та й ПАОК - команда звичайно сильна, але я переконаний, що "Карпатам" до снаги її обіграти. Думаю, нас очікують не прості, але разом з тим й цікаві поєдинки. Ми вже говорили, що в Лізі Європи перед нами стоїть завдання пройти в груповий турнір. Тому ми дуже ретельно вивчатимемо команду з Салонік і зробимо все, аби підійти до ігор з греками в якнайкращій формі", - цитує тренера Інформаційний центр клубу.