Українська правда

Ковалець: Наша команда мала обігрувати сьогодні "Таврію", але судді...

Сергей Шемшученко — 6 серпня 2011, 23:08

Київська "Оболонь" могла перемогти сімферопольську "Таврію", але цьому завадили судді.

Першу скаргу на арбітрів в цьому сезоні на прес-конференції висловив тренер столичного клубу Сергій Ковалець, пише сайт кримчан.

"Мені зателефонувало багато глядачів, які дивилися матч по телебаченню, і прийшли до висновку, що положення поза грою в одному з епізодів не було, а ось пенальті у ворота "Таврії" був", - сказав він.

"Я все розумію, команда суперника бореться за Лігу Європи, але повинна бути продуктивність. Ми не є топ-клубом, а я вперше говорю про арбітраж, але шкода футболістів, які б'ються", - скаржиться Ковалець.

"Це молоді українські гравці, а їх ще й топчуть. Чесно кажучи, мені, перш за все, їх шкода, тому що вони роблять все, для того щоб був позитивний результат", - запевнив він.

За словами Ковальця, арбітри, звичайно, помиляються і будуть помилятися, однак, хочеться, щоб суддівський комітет розумів, що команди грають для мільйонів глядачів.

"Сьогодні обидві команди старалися, хотіли виграти, "Таврія" досвідчена команда, і є гравці в збірній Україні, тому тиск на наших футболістів було великим, але вони змогли це витримати і мали багато моментів щоб забити і виграти цей матч", - вважає тренер.

"Усі п'ять матчів цього чемпіонату ми провели на хорошому емоційному рівні, на великому бажанні грати і виграти, але, на жаль, не все виходить, тому що сім чоловік пішли з команди, і десь ще відчувається незіграність по ряду позицій. Ну, а що стосується результату, то він є", - переконаний Ковалець.

"Наша команда мала обігрувати сьогодні "Таврію". І треба враховувати, що ми грали проти класної команди, з традиціями, команди, яка в одному складі 3-4 роки. Моментами ми перегравали господарів, і мали відмінні ситуації, щоб забити м'яч. Хоч у нас всього два очки, результатом я все одно задоволений, а якщо перевернути таблицю, то ми як і раніше в лідерах", - резюмував Ковалець.