Українська правда

Прем'єр-ліга. "Динамо" залишає "Карпати" на останньому місці

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2011, 21:35

Київське "Динамо" не дало шансів "Карпатам" залишити останню сходинку турнірної таблиці чемпіонату України. У матчі 5 туру "Динамо" в Києві з рахунком 2:0 здолало львівську команду.

"Карпати" їхали до Києва, маючи в активі лише одне очко і поганий настрій. "Динамо" також було не в найкращому пстихологічному стані після вояжу до "Рубіна". Тим не менш у першому таймі обидві команди зіграли в обережний футбол і навіть гості мали першими шанс забити, але господарів виручив Коваль.

"Динамо" ж забило після помилки Тлумака, яка і впилинула на подальший хід гри. Після навісу Ярмоленка Тлумак забрав м`яч, але незрабно випустив його з рук і прямо на ногу Шевченку, який з метра не схибив, зробивши рахунок 1:0.

Забивши "Динамо" трохи зупинилося, а "Карпати" ніяк не могли оговтатися після прикрого голу.

Другий тайм дещо змінив малюнок гри. "Динамо" заграло у відкритий футбол, а гості трохи сіли на свою половину поля. І це було помилкою. На 55 хвилині Гусєв подав кутовий і Вукоєвич майстерно розстріляв ворота гостей, зробивши рахунок 2:0. "Карпати" відразу не здалися. Ковалю ще кілька разів довелося рятувати свою команду після ударів Пачеко та Лукаса.

Сьомін же намагався варіювати складом. Цього разу він дав трохи більше часу пограти Мілевському, змінивши Ідейе, який знову залишив поле без забитого м`яча. Мілевський ж знову нічого не показав, засвітившись лише одного разу в офсайді.

Під завершення матчу мали нагоди забити Шевченко та Гусєв, але "мазали" з гарних позицій.

Після цієї гри "Динамо" знову піднялося на другу сходинку, продовжуючи перегони за "Шахтарем", а "Карпати" якось непристойно оселилися на підвальному 16 місці.