Українська правда

"Карпати" приїдуть на "Динамо" у супроводі автофанів

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2011, 16:30

На гру проти київських "динамівців", яка розпочнеться о 19:30 на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, "Карпати" приїдуть у супроводі "зелено-білих» автофанів.

Супроводжувати улюблену команду з клубної тренувальної бази у Брюховичах на домашні матчі, які "Карпати" проводять на львівському стадіоні "Україна", для "зелено-білих" автофанів вже давно стало доброю традицією. Сьогодні ж вперше в історії подібну акцію буде проведено на виїзному поєдинку.

Саме зараз три автомобіля з каратівською атрибутикою та зелено-білими прапорами знаходяться у дорозі за маршрутом Львів-Київ. Приблизно о 17:00 автівки припаркуються біля столичного готелю "Вісак", в якому розмістилися карпатівці ще в п'ятницю ввечері, одразу після повернення з Дубліну.

А о 17:30 автофани біля готелю привітають гравців та тренерів команди на чолі з Олегом Кононовим і супроводжуватимуть їхній автобус до самого стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського, на якому власне і відбудеться 58-е києво-львівське протистояння, історія якого налічує вже понад 40 років, пише zik.ua.