Українська правда

Максимов: "М'яч влучив у руку, а гравець корчився, ніби в обличчя"

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2011, 22:28

У матчі проти "Шахтаря" криворізький "Кривбас" грав до забитого гола.

Про це після поєдинку заявив наставник клубу Юрій Максимов.

"Скажу чесно - грали до забитого гола. Пропустили відразу і другий гол. Мені просто цікаво, якби суддя призначив пенальті, як розвивалися б події. Може бути, ми й програли б, але, якщо є рука, потрібно ставити. Незважаючи на те, що це - "Шахтар". Тоді у нас і буде конкуренція в чемпіонаті. А так не бачу різниці. Ось така ситуація", - сказав він.

"Нам було важко. Десь фізично підсіли. Один гол - ще нічого. Була впевненість, що можемо зрівняти. Другий пропустили і вже трошки втомилися, і самі футболісти, мені здається, вже не вірили. За рахунку 0:0 ми могли забити", - впевнений тренер.

Прокоментував тренер і епізод із непризначиним пенальті.

"Коли Валєєв бив, гравець стелився, м'яч летів у ворота, а він рукою зіграв. Мені було чітко видно, що зіграв рукою. Але найголовніше навіть не те, що суддя не помітив. Бувають моменти, коли суддя не помітив або не хотів помітити. А гравець почав корячитися, наче в обличчя влучили. І повторів не було", - зазначив тренер.

"Спірні моменти теж потрібно показувати. Влучає в руку - гравець корчиться. Я ж не те, що суддя помилився. Помиляється, не захотів, але футболіст впав, неначе йому влучили в обличчя. Всі ж прекрасно бачать, що грав рукою. В Англії такі моменти засвистали б, повірте мені", - цитує Максимова terrikon.com.