Українська правда

Девіч: Швеція - непростий суперник, але треба реабілітуватися після Франції

Сергей Шемшученко — 9 серпня 2011, 16:50

Національна команда Швеції - серйозний суперник, але у товариській грі 10 серпня українці мають її перемагати: необхідно реабілітуватися за поразку від Франції та віддячити вболівальникам за підтримку, яка має бути шаленою.

Про це офіційному сайту Федерації футболу України заявив форвард "Металіста" Марко Девіч, котрий саме у ворота скандинавів у лютому забив свій перший гол за збірну.

"Харківські вболівальники - найкращі в Україні. Страшенно радий, що свій матч проти Швеції збірна проведе саме на арені "Металіста", - зізнався Марко.

"Знаю, що від нас очікують забитих м'ячів і яскравої гри. Можу запевнити: віддамо всі сили для перемоги, тим більше, що треба реабілітуватися перед прихильниками після прикрої поразки від французів", - каже він.

За словами форварда, забити шведам для нього - подвійна радість, але гравець не переймається особистою статистикою.

"Мені настільки ж приємно забивати самому, як допомагати робити це партнерам. Попередня зустріч із шведами знаменна для мене тим, що саме в ній я відкрив лік своїм голам у збірній України. Подивимося, може ця команда дійсно для мене фартова", - зазначив він.

"Шведи - дуже дисциплінований і збалансований колектив, багато футболістів грають у сильних європейських клубах, у провідних чемпіонатах. Гра в Харкові буде дуже й дуже непростою. Очікую від матчу боротьби, на перший план вийде самовіддача. Та я вірю в бійцівські якості своїх партнерів", - резюмував Девіч.