Українська правда

До Євро-2012 Донецьк обзаведеться Діснейлендом

Сергей Шемшученко — 9 серпня 2011, 23:37

13 серпня столиця Донбасу відсвяткує 300 днів до початку Євро-2012, не шкодуючи фінансів, але й після цього роботи з покращення розважального потенціалу міста будуть тривати.

Про це на прес-конференції заявив Донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

За його словами, програма святкових заходів включить в себе різні музичні номери та конкурси, а родзинкою свята буде шоу ляльок-велетнів, яке в Донецьку проведуть вперше. Увечері ж гостей чекає холодний феєрверк і безкоштовне морозиво.

"Також в комплексі "Донецьк-Сіті" почне працювати ще один корпус, в якому буде міні-Діснейленд, буде критий каток. Далі я сподіваюся, що аквапарк можна буде відвідати також", - додав мер.

За його словами, на сьогодні в Донецьку практично завершена перша черга музичного парку, а парк Перемоги знаходиться в стадії реконструкції і буде закінчений до весни наступного року.

Також розгортаються роботи по реконструкції парку Петровського, в якому буде побудований 20-метровий плавальний басейн та ігровий зал. До кінця вересня планується ввести в експлуатацію роллердром в Пролетарському районі, пише zadonbass.org.