Українська правда

Пощастило, що дуже швидко забили гол, - Луческу

Сергей Шемшученко — 14 серпня 2011, 09:41

"Шахтар" заслужено переміг "Дніпро" у Дніпропетровську.

Такої думки головний тренер донеччан Мірча Луческу, пише прес-служба "гірників".

"Думаю, що ми повністю заслужили сьогоднішню перемогу. Ми її здобули, зігравши дуже уважно. Пощастило, що дуже швидко забили гол. Потім же ми сіли на свою половину поля, намагалися витягнути гравців "Дніпра" атакувати й грали на контратаках", - сказав він.

"Хоча, напевно, нам пощастило, бо були моменти, після яких "Дніпро" міг зрівняти рахунок. Ми чекали свої моменти, і пощастило, що у компенсований до першого тайму час ми забили другий гол. Завдання на другий тайм було контролювати якомога більше м'яч і грати на контратаках", - додав наставник.

За словами Луческу, у "Дніпра" дуже сильний склад, технічні гравці високого рівня, які за рахунок індивідуальної майстерності можуть створити в атаці чисельну перевагу.

"Але, на жаль, у футболі не завжди хороші гравці уособлюють хорошу команду. Найголовніше - це організація гри, а вона приходить тільки з часом. Хуанде Рамос змінив ігровий стиль "Дніпра". Зараз гра команди базується більше на техніці. Думаю, з часом це буде дуже сильна команда", - підсумував тренер.