Головне

Рабінович хоче, щоб результат матчу з "Динамо" був анульований

15.08.2011 08:35 1300 0
Рабінович хоче, щоб результат матчу з "Динамо" був анульований

Результат матчу 6 туру Прем`єр-Ліги "Арсенал" - "Динамо" (0:2) має бути анульований. Про це заявив президент "Арсенала" Вадим Рабінович, коментуючи в програмі "Футбольний вік-енд" перенос матчу з "Динамо" на 30 хвилин за рішенням судді.

"Ви навіть не розумієте, наскільки мене особисто зачепив цей матч. По-перше, вони мені морально зламали команду. По-друге, я вважаю, що це знущання з команди... Він мені (суддя. Прим - Чемпіон) каже: "Я сказав вашому тренерові Кучуку, що переношу матч".

Кличу Кучука, заходить тренер в суддівську і каже: "Я ж вам сказав, що я категорично проти, а ви мені сказали, що потрібно допомогти "Динамо". Як може суддя сказати таке? Як він мені може сказати: "Ви ж розумієте, це - "Динамо"? Яка різниця - "Дніпро", "Шахтар", "Динамо"? Яка різниця? У нас що, не однакові команди в Прем'єр-лізі?

Думаю, що сьогодні, у тому числі для Федерації, велике випробування. Якщо вони зараз зуміють відмовитися від "Динамо"- комплексу, поглянути на цю ситуацію чесними очима, я хочу побачити, де буде цей суддя. Якщо скажуть, що усе нормально, а хлопчик помилився, не дочитав в Регламенті... Я піду в дуже жорстку опозицію такій системі, яка породжує такі футбольні матчі.

Що стосується матчу, то я вважаю, що результат гри має бути анульований", - цитує Рабіновича terrikon.com.

Коментарі ()