Головне

Ліга Європи. Стиковий раунд. "Ворскла" перемагає "Динамо"

18.08.2011 15:43 1104 0
Ліга Європи. Стиковий раунд. "Ворскла" перемагає "Динамо"

Що стосується самої гри "Ворскла" - "Динамо" (Бухарест), то її складно коментувати, якщо ти 12 годин тому дивився матч на Суперкубок Іспанії "Барселона" - "Реал". Це рівносильно тому, що ти в одну мить опинитися на автобанах Німечини, після автодоріг в Україні.

Очевидно, що "Ворскла" і румунське "Динамо" зіграли у той футбол, на який вони здатні. Нt більше й не менше. Прикро, але цей рівень футболу чомусь здається дуже далеким від єврокубків. "Ворскла" з великими потугами виграла, і принесла Україні чергові очки в рейтинг-таблицю коефіцієнтів УЄФА. Це, напевно, буде найбільш позитивним моментом для полтавської команди у двобої з румунами.

У першому тайму матчі в Полтаві "Динамо" виглядало краще, було гостріше і навіть одного разу влучили у поперечку воріт Долганського. Тим не менше забила "Ворскла", після флангової атаки та удару головою Кривошеєнка. Більше цікавого в першому таймі для глядачів не було, яких, до речі, на стадіоні в Полтаві зібралося лише пару тисяч.

Початок другого тайму вже був за "Динамо", яке зрівняло рахунок після помилки центральних захисників. Через кілька хвилин гості залишилися у меншості, коли за другу жовту картку був вилучений Грігоре. Але навіть така фора не давала великої переваги господарям. Ударів в площину воріт не було, і добре що вдався завершальний штурм воріт, який закінчився голом Ребенка. 

У Бухаресті "Динамо" буде грати в атакуючий футбол, але в парі цих команд може відбутися що завгодно, оскільки вони рівні за класом суперники.

Коментарі ()