Українська правда

Рамос: Ми залишили на полі все

Сергей Шемшученко — 21 серпня 2011, 21:16

Дніпропетровський "Дніпро" був ближчим до перемоги у грі проти "Ворскли", діяв надійно у захисті, гостріше в атаці, але цього не вистачило.

Про це після гри заявив Хуанде Рамос, головний тренер "Дніпра", повідомляє клубна прес-служба.

"По-моєму, ми все залишили сьогодні на полі все, що змогли. З позитивного варто відзначити той факт, що ми не пропустили. Протягом довгого часу "Дніпро" не закінчував матч з нулем у своїх воротах - сьогодні це вдалося", - почав він.

"При цьому ми протягом всього матчу намагалися забити гол, а другий тайм був нашим монологом. Ми йшли до воріт, намагалися забити, але не вийшло. Хоча віддали на полі все, що могли", - підкреслив він.

"Правий фланг захисту? Ми граємо з тими гравцями, які у нас є. Потрібно включатися в сезон. Так, ви праві, але Кулаков грає у нас не на звичній позиції. Він грає латераля - захисника. Так, у нього були певні проблеми, і ми випустили Інкума у другому таймі. Вважаю, у другій половині гри у нас з'явилося більше спокою і впевненості в цій зоні", - зазначив іспанець.

"З моєї точки зору, все-таки "Дніпро" був ближче до перемоги. Ми домінували, "Ворскла" ж покладалася на контратаки. Наша гра більше була спрямована на те, щоб забити і перемогти", - резюмував він.