Головне

Ліга Європи. "Металіст" знущається над "Сошо" і йде в Європу

26.08.2011 00:03 1163 0
Ліга Європи. "Металіст" знущається над "Сошо" і йде в Європу

Харківський "Металіст" несподівано легко вийшов до групового турніру Ліги Європи. Після "сухих" 0:0 в Харкові з французьким "Сошо" мало хто давав шанси команді Мирона Маркевича на матч-відповідь.

У першій грі французи довели, що можуть грати небезпечно і гостро. До того ж на грі в Сошо мало бути підсилення у вигляді Маїга, який не грав у Харкові через свій бунт у французькому клубі.

Мали допомогти "Сошо" рідні стіни, але знову таки не вийшло. На матч прийшло трохи більше 5 тисяч вболівальників, які вже після першого тайму освистали свою команду. Щоправда й причина для цього була суттєва. Після 45 хвилин "Сошо" летів "Металісту" 0:3. Два швидкі голи Соса та Крістальдо за перші 10 хвилин відправили франузів в глибокий нокаут. Піднятися на ноги французи так і не змогли.

У "Металіста" же в цій грі виходило майже все. Ще два голи до свого активу записали Крістальдо та Тайсон. Після голу футбольного "Залізного Майка" "Сошо" і зовсім став. Команда перестала бігати і рахунок міг бути і зовсім непристойним для "Сошо".

"Металіст" же практично не відучуваючи опору "Сошо" ,грав у свій футбол, а аргентисько-бразильський напад робив свою справу і причому дуже якісно.

І хоча перед початком матчів "Металіста" із "Сошо" більшість ставили на французів, але для Маркевича і Ко ще одна перевірка Європою пройшла а відмінно. Не останній клуб Франції "Металіст" пройшов впевнено, і зважаючи на посилення команди в літнє міжсезоння зможе розразовувати на щось більше, ніж просто участь в груповому турнірі.

Коментарі ()