Українська правда

Вукоєвіч: "Головне - результат. Але і гру покращимо"

Сергей Шемшученко — 24 серпня 2011, 22:50

У матчі-відповіді проти болгарського "Літекса" київське "Динамо" буде прагнути подарувати своїм уболівальникам перемогу.

Про це заявив півзахисник киян Огнєн Вукоєвіч.

"У першому матчі ми дозволяли "Літексу" раз за разом наносити удари по нашим воротам із небезпечних зон, і тільки що, під час розбору тієї гри, Юрій Павлович зробив на цьому акцент, пояснив, що треба більш ефективно блокувати такі удари, сміливіше йти під м'яч. Завтра ми повинні в цьому плані зіграти дуже чітко і надійно", - сказав він.

"Ми нормально налаштувалися на перший матч, але нам, напевно, просто важко із самого початку сезону грати кожен третій день. Навантаження дуже велике. Зараз для нас на першому плані - результат, якого ми завтра зобов'язані домогтися, але, в той же час, упевнений, що від матчу до матчу ми будемо додавати, і покращимо якість демонстрованої гри", - запевнив гравець

Вукоєвіч зазначив, що "Динамо" гратиме лише на перемогу.

"Який рахунок завтра нас влаштує? Хоч нічия для нас і є прийнятним результатом, але перед своїми вболівальниками ми, звичайно ж, будемо грати тільки на перемогу", - цитує гравця dynamo.kiev.ua.