Головне

Ліга Європи. "Карпати" - "ПАОК" 1:1. Надія жевріла десять хвилин

25.08.2011 23:55 1732 0
Ліга Європи. "Карпати" - "ПАОК" 1:1. Надія жевріла десять хвилин

Відіграти два м'ячі, пропущені у Салоніках, "Карпатам" було під силу. Принаймні, налаштовувалися львів'яни саме на перемогу. Відступати їм було нікуди.

Загалом, надія на вдалий підсумковий результат була до 54-ої хвилини, коли захист львів'ян помилився під час виконання штрафного удару, залишивши на дальній стійці одного Балафаса. Цей гол зобов'язував підопічних Кононова забивати чотири м'ячі, що виглядало нереально. Саме тому "зелено-білі" до початку гри налаштовувалися на те, щоб не пропустити. Не вдалося...

А починалося все досить непогано. "Карпати" відразу пішли вперед, насідаючи на ворота Крешича. Пригадується хороший удар Лукаса зі штрафного - воротар перевів на кутовий. Багато було подач у район лінії штрафного майданчика. Очевидно, робилося це у розрахунку на високого Батісту, який мав боротися та скидати під удар партнерам.

У середині тайму небезпечні моменти досягнули свого апогею. Спочатку Малезас з лінії воріт вибив м'яч, коли нічим уже не міг допомогти Крешич. А в атаці-відповіді, так би мовити, Вієйрінья виходив на рандеву з Богатіновим. Проте швидкості португальцю не вистачило - Балажиц його наздогнав і пробити не дозволив.

Навіс на Батісту приніс результат "Карпатам" на останній хвилині першого тайму. Бразилець відірвався від Етто, якому це не сподобалося, тому він вирішив потягнути нападника за футболку. Французький арбітр показав на 11 метрів, і Лукас відкрив рахунок.

Надія у серцях уболівальників "Карпат" почала ще більше жевріти. Однак ненадовго. На десять хвилин, якщо враховувати лише ігровий час. А потім був гол Балафаса. Ще суддя вирішив вилучити Федецького за другу жовту картку. Артем тепер у наступній грі єврокубку не зіграє.

Далі розписувати особливо не варто. Команди все зрозуміли та фактично погодилися на нічию.

Коментарі ()