Українська правда

У "Дніпрі" не збираються відправляти у відставку Рамоса

Сергей Шемшученко — 25 серпня 2011, 19:04

Керівники "Дніпра" не будуть змінювати тренера Хуанде Рамоса через незадовільні результати.

Про це на прес-конфренції в Донецьку заявив генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко.

"Ми вирішили зібратися і трішки розповісти про те, що відбувається у нас в команді. Останнім часом в ЗМІ з приводу нашого клубу проглядається якась напруженість. Зрозуміло, що це пов'язано з невдалими останніми результатами нашої команди, адже ми вже декілька ігор поспіль не можемо отримати перемоги, проте, ми сподіваємося у четвер на перемогу над "Фулхемом".

З урахуванням програшу в першому матчі 0:3 нам буде важко пройти цей англійський бар'єр. Але це футбол, і на полі може статиться усе, що завгодно.

Так от, з приводу цієї напруженості. Я б хотів остудити гарячі голови і заявити від імені президента клубу, що у нас з містером Рамосом підписаний чотирирічний контракт, він користується абсолютною підтримкою з боку керівництва клубу. Я розумію уболівальників, що хочуть миттєвих результатів від клубу, але це не завжди виходить. Тому усі ці розмови з приводу зміни тренера клубу я хочу відсікти і запевнюя вас, що тренером команди є Рамос і залишиться ним до кінця контракту", - цитує Стеценка офіційний сайт "Дніпра".