Українська правда

Григорчук: "Ми задоволені нічиєю"

Сергей Шемшученко — 28 серпня 2011, 21:13

Нічия проти донецького "Шахтаря" додасть впевненості одеському "Чорноморцю".

Про це заявив наставник клубу Роман Григорчук.

"Ми задоволені нічиєю. Я говорив навіть на установці хлопцям, що бачив, коли "Барселона" обіграла "Шахтар", навіть її гравці раділи перемозі, це дуже сильна команда. Так що ми раді нічиїй", - сказав він.

На питання, чи була готова команда повести в рахунку чисто психологічно, тренер відповів: "Так як все вийшло, я відповім на ваше запитання: ми були не готові. Напевно, самі злякалися того, що повели в рахунку так швидко, забули про все, почали утримувати цей рахунок, і все ... Думаю, що це - через недостатню впевненості в собі"

"Це дійсно стало великою проблемою для нас, ми були разорганізовани в обороні. У такій ситуації нереально якісно перейти в атаку, тим більше з таким суперником. Це причина пропущеного гола, ряду моментів, які виникли біля наших воріт ще до перерви. Але, мабуть, все прийде з перемогами. Виграємо - команда буде вірити в себе. Хоча і сьогоднішня нічия додасть нам упевненості в тому, що ми робимо. Ми на правильному шляху, але нам потрібен результат, як і в усьому", - цитуж тренера odessa-sport.info.