Українська правда

Кравченко: "Все дуже погано"

Сергей Шемшученко — 28 серпня 2011, 23:16

У матчі проти "Динамо" гравці "Дніпра" хотіли реабілітуватися перед вболівальниками за поразку від "Фулхема".

Про це заявив капітан команди Сергій Кравченко.

"Нам дуже соромно за цю поразку. Мені більше нічого сказати, ви все бачили самі. Поразка 0:4 вдома - це прикро, прикро. І все, що нам залишається, це попросити вибачення за таку гру у наших шанувальників. Але ні в якому разі нам не можна опускати руки. Попереду ще довгий сезон і ми повинні спробувати виправити свою гру", - сказав він.

На питання, чи є в команді криза, гравець відповів: "Криза була ще до цього матчу. Ми йдемо в таблиці на 9 місці. Думаю, що нижче вже нікуди. Хотіли реабілітуватися в іграх з "Фулхемом" і ось зараз з "Динамо", але не вийшло. Виправдань ніяких для нас бути не може".

"Можливо, проблема в психології. Насправді важко визначити причини. Адже в команді всі футболісти, персонал, тренери один за одного, б'ються, стараються. Напевно, все-таки справа криється в психології. Нам вкрай потрібно виграти пару-трійку матчів поспіль, і все повинно налагодитися. Зараз все дуже погано. Але нам в жодному разі не можна опускати руки, потрібно продовжувати працювати і вирішувати завдання потрапити в наступному сезоні в Лігу Європи", - цитує гравця ua-football.com.