Українська правда

Рабінович вже мріє про матчі "Арсенала" на НСК "Олімпійський"

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2011, 09:55

Президент київського "Арсенала" Вадим Рабінович у майбутньому бажав би, що б його команда грала на реконструйованому НСК "Олімпійський".

Про це він заявив в інтерв`ю "Столичним новостям".

"Ми граємо на "Динамо" - і там гратимемо, поки діє контракт. Чи поки самі захочемо. А взагалі-то сказати, що у нас є особливе бажання грати на цьому стадіоні, я не можу. Ми дивимося з очікуванням на "Олімпійський", маємо від нього комерційну пропозицію. Це відповідає нашій стратегії розвитку, динаміці росту наших уболівальників. Та і ми почували б себе незалежно, вільно.

Хочу, щоб мене зрозуміли кияни. Для футболу дуже важлива аура. А вона не завжди зараз така, як того хотілося б. Мені незручно розповідати, але на останній грі з "Таврією" вийшло якось зовсім вже не по-чоловічому: на "Динамо" закрили і відгородили столами Віп-ложу, відключили ліфт, а з буфета забрали ножі і вилки. За темним склом Віпа була якась самотня фігура, вісім охоронців на вході. Усе це виглядало і сумно, і смішно. А найголовніше - соромно. Самі знаєте, за кого", - цитує Рабіновича офіційний сайт "Арсенала".