Українська правда

Девіч: Вчасно забили другий гол, бо могли й програти

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2011, 17:48

Львівські "Карпати" непогано виглядали у грі чергового туру чемпіонату України проти "Металіста", але харківська команда більш зконцентровано провела кінцівку зустрічі.

Про це форвард "Металіста" і національної збірної України Марко Девіч, котрий забив переможний гол у зустрічі, розповів Інформаційному центру "Карпат".

"Я вийшов на поле, коли грати залишалося хвилин дванадцять. Мені вдалося реалізувати момент, який у мене був. Я забив і ми виграли - напевно, це найголовніше. Виходить, якщо забив, значить гру команди підсилив", - вважає він.

"Гол - в першу чергу заслуга нашої команди і зокрема Клейтона Хав'єра, який правильно зрозумів мій задум в тому епізоді і чудовою передачею вивів мене один-на-один з воротарем. Хоча я можу припустити, що в гравців задньої лінії "Карпат" у той момент вже не було належної концентрації. Адже то вже була десь 90-та хвилина гри", - згадує він.

"Ми не реалізовували свої моменти, які в нас були. А потім пропустили самі і тут же залишилися у меншості. Дійсно, все могло скластися так, що ми могли навіть і нічию не втримати. Тому ми дуже своєчасно забили свій другий гол, бо могли й програти", - резюмував Марко.