Головне

На президента "Карпат" написали заяву в міліцію

31.08.2011 13:44 871 0

У Львові розгорається скандал навколо одного з найбільш впливових і заможних людей Західної України, президента ФК "Карпати" Петра Димінського.

Відомого львів'янина звинувачують в тому, що за його вказівкою охорона нібито побила жителя селища Брюховичі піді Львовом, 21-річного Андрія П. за те, що селянин обігнав на "Жигулях" його кортеж з "Мерседеса" і "Лексуса" і обдав машини пилом. Хлопець зняв побої і поскаржився до Шевченківського райвідділу міліції Львова.

За версією Андрія, інцидент стався в ніч з 25 на 26 серпня по дорозі в Брюховичі.

"Кортеж Димінського почав гальмувати перед лежачим поліцейським, а я не встигав, інакше б врізався в дорогі авто. Я об'їхав їх справа (обганяти можна тільки зліва. - Прим.), І через пару сотень метрів "Мерс" мене наздогнав і зупинив. Звідти вийшли охоронці Димінського (я впізнав його) і почали лаятися, що я порушую правила, хотіли зняти номерні знаки. А потім стали бити", - скаржиться хлопець.

За його словами, у нього відібрали права і "Жигулі", мовляв, приходь вранці вибачатися, тоді і повернемо. З ранку охоронець магната нібито зажадав у хлопця тисячу гривень в обмін на машину, але коли той написав заяву в міліцію, віддав авто без грошей.

У міліції підтвердили, що в Шевченківському райвідділі зареєстровано заяву жителя Брюховичів на Димінського і його охорону.

"Зараз проводиться перевірка і вирішується, чи порушувати кримінальну справу чи ні", - заявив начальник прес-служби Львівської обласної міліції Денис Харчук.

У Петра Димінського запевняють, що селянина ніхто не бив, машину не забирав, а він сам порушив правила дорожнього руху, створивши аварійну ситуацію, пише segodnya.ua.

Коментарі ()